El concert dels Químics 2014 – Auditori Josep Carreras de Vila-seca – 4/12/2014

Aquest any, “El concert dels Químics” – QMS 2014 – tindrà lloc el dijous 4 de desembre a l’auditori Josep Carreras de Vila-seca. La temàtica musical en aquesta edició es variada: música clásica amb el quartet Manontroppo, mùsica contemporanea amb el cor de veus femení Scherzo i una referencia especial al tango a través de una col.laboració entre músics sota l’agrupació Tango en Vermell. Tota la informació sobre el concert i els músics participants estan recollits a la pàgina de facebook oberta per donar difusió a l’acte (QMS Químics i Músics Solidaris) i en el cartell que us adjuntem.

El preu de l’entrada torna a ser de 10 euros i el conjunt íntegre de les aportacions es donarà a la Fundació Mossén Frederic Bara i Cortiella de Reus. El concert compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”. També hi ha un compte (fila 0:  2100.0227.11.0200294844 “La Caixa”) per aquelles persones que vulguin solidaritzar-se amb l’acte i fer una aportació addicional o pels que no puguin assistir-hi i també vulguin adherir-se. Agraïm la vostra col.laboració en la difució del concert.

Animem a tots els col·legiats i interessats a participar-hi. Més informació d’aquesta i edicions anteriors al Facebook del “QMS Químics i Músics solidaris“.

Cartell QMS 2014