Enrique Vaqué, presenta “Los colmillos del trópico” – llibre científic

El proper 17 de setembre, dimars, a les 19.30, Enrique Vaqué, vicesecretari del ICOQCV i el Sr. Degà del ICOQC, Dr José Costa, presentaran la novel·la “Els Ullals del tròpic“.

Tothom i esteu convidats.

La presentació serà a la Llibreria Altaïr Barcelona, situada a Gran Via Corts Catalanes, 616 (entre c / Balmes i Rambla de Catalunya) – 08007. Barcelona

Metro: Passeig de Gràcia (L2 i L3), Plaça Universitat (L1 i L2) i Plaça Catalunya (L1 i L3)

“Els ullals del tròpic” és una barreja de novel · la d’aventures, policíaca i – en menor mesura-novel · la negra. Sense oblidar el desenvolupament dels personatges i les seves passions.

13-Loscolmillosdetrópico_300[1]_260_400

Breu Resum:

Jordi, un naturalista obsessionat per la mort de la seva esposa, rep l’encàrrec de la seva família política de traslladar-se al cor d’Àfrica: de la finca fustera que posseeixen entre Camerun i Guinea ha escapat un grup de gossos guardians que, en estat salvatge, ha deslligat el caos a la zona. Al costat d’ell de desplaçaran dos científics més: l’incontenible faldiller Julián Lafarge i una veterinària, Bàrbara, amb pretensions de dona d’alta societat. Els seus moviments des de Douala a Bata es veuran marcats per un cúmul d’experiències iniciàtiques que aniran desfullant els seus embolcalls de persones civilitzades. Quan passin de perseguidors perseguits, un climax sense retorn alterarà definitivament les seves respectives destinacions. Els ullals del tròpic és tant una novel · la d’acció en un escenarioexótico i inquietant com una denúncia de l’algunes pràctiques del món Occidental en el seu afany explotador de les riqueses que alberga Àfrica. Vaqué condueix el lector a través d’una trama vertiginosa en què les passions i la cobdícia marcaran l’esdevenir dels seus personatges.