La falsificació de medicaments i la QbD, a debat a PharmaProcess 2015

El fòrum debatrà sobre les principals qüestions relacionades amb l’activitat industrial farmacèutica.

Les temàtiques que centren en aquests moments el debat de la indústria del medicament a nivell global seran l’eix sobre el qual es vertebrarà la segona edició de PharmaProcess, que tindrà lloc els dies 27 i 28 d’octubre al Palau de Congressos del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L’esdeveniment comptarà amb dos grans sessions plenàries i diverses conferències que, agrupades sota els noms de Regulació i Desenvolupament, Operacions, Logística i Desenvolupament de Negoci, juntament amb les Industry Sessions, oferiran una àmplia panoràmica de l’estat actual del sector farmacèutic mundial.

La segona edició de PharmaProcess convoca, de nou, als experts més importants d’aquesta indústria, que revelaran els últims avenços tècnics en el marc d’un programa de conferències de gran interès. En aquest sentit, cal destacar que la primera sessió plenària abordarà en un exercici de prospectiva com serà el sector en les pròximes dècades mentre que la segona analitzarà l’estat de la nova medicina. Ponents com Alicia Tébar, membre del Comitè de Direcció de ISPE Espanya i President del CoP de QbD / PAT; Nicolás Ponce, de la Universitat de Saint-Gallen de Suïssa; John Chave, secretari general del PGEU o Thomas Kordik, de l’empresa Caperva participaran a la segona edició de PharmaProcess.

[button icon=”info” size=”xlarge” link=”http://www.pharmaprocessforum.com/pharmanews” newpage=”yes”]Inscripció[/button]

Els quatres eixos temàtics es desenvoluparan així:

  • En l’eix de Regulació i Desenvolupament, i amb l’epígraf de ‘Els punts crítics per a l’accés al mercat’, es debatrà, entre altres qüestions, de les estratègies QbD (qualitat per disseny), de les diferents visions existents als Estats Units i la Unió Europea sobre el marc que regula la fabricació i comercialització de medicaments o la falsificació de medicaments.
  • Quant a l’àmbit de les Operacions, i amb el lema ‘Fàbriques per al futur’, PharmaProcess donarà a conèixer, per exemple, les últimes tendències en el disseny de plantes de fabricació o en l’ús d’Internet i de la ‘núvol’ per l’optimització dels recursos.
  • L’eix de Logística abordarà, sota els epígrafs ‘Obtenció (Procurement) i Distribució’, la regulació aplicada en les matèries primeres i els excipients, el manteniment de la qualitat de les matèries primeres, el nou model de la cadena logística o les garanties existents en la distribució intensiva i extensiva.
  • En Desenvolupament de Negoci, i amb el títol ‘Enfortir la innovació com a part de la cultura de la companyia’, el certamen plantejarà qüestions com l’interès de Google pel mercat farmacèutic o les polítiques de fusions i adquisicions de companyies que estan modificant el mapa empresarial del sector tant a nivell nacional com internacional.

L’oferta temàtica de PharmaProcess es completa amb les Industry Sessions, en què les empreses expositores podran divulgar els seus casos d’èxit.

Early Bird! Apúntis al congrés abans del 31 de Maig i estalviï 160 € en el seu passi.

El convidem a visitar la propera edició de PharmaProcess: PNQ4U8XD

[button icon=”info” size=”xlarge” link=”http://www.pharmaprocessforum.com/pharmanews” newpage=”yes”]Inscripció[/button]