Visita la borsa de treball del Col·legi de Químics de Catalunya

Pàgina d'inici / Escola de graduats

Escola de graduats

La formació continuada no és un luxe, no és un caprici del tècnic o de l’empresa, és una necessitat. Això és tan evident que no ens cansarem de repetir-ho. De poc serveix un títol universitari si no va acompanyat d’una constant posada al dia dels seus coneixements, d’una ampliació de la formació rebuda a les aules, d’una immersió en nous camps, d’una especialització.

Estem oberts també als suggeriments que els professionals o les empreses ens puguin fer; tenim en el nostre col·lectiu tot un ventall d’especialistes disposats a compartir els seus coneixements, és per això que en cada moment podem oferir aquell curs que necessiteu. Encoratgem les empreses a no descuidar la formació dels seus tècnics, i a confiar en el nivell dels nostres cursos.

Col·legiat ara

Conveni de col·laboració amd el Col·legi Oficial de Químics de Murcia

Mitjançant aquest acord tots els col·legiats podran gaudir de les accions formatives en modalitat on-line a preu de col·legiat.

Catàleg formatiu

Troba aquí l’oferta formativa.

Es vol inscriure en algun curs?

A la secretaria del Col·legi de Químics Tel. 93 317 92 49 – Fax 93 317 92 99 quimics@quimics.cat

En cas de necessitar una factura siusplau demani-ho per correu a quimics@quimics.cat

Forma de pagament:

Per transferència: Banc de Sabadell Núm. 0081-0057-30-0001312732

En efectiu (pagament abans de començament del curs)

Normes generals

  1. La inscripció es pot realitzar per fax, per correu electrònic o des de la pàgina web del Col·legi. En qualsevol cas, la reserva de plaça només serà vàlida un cop s’hagi fet l’ingrés de l’import corresponent.
  2. L’anul·lació d’una inscripció haurà de fer-se amb una antelació mínima d’un dia hàbil.
  3. En acabar el curs es lliurarà el corresponent certificat d’assistència a tots aquells que hagin assistit al 70% de les sessions del curs.
  4. Per assegurar el bon desenvolupament dels cursos, aquests tindran un nombre màxim de places. Si la demanda és superior al màxim previst, les places seran cobertes per rigorós ordre d’inscripció.
  5. Preus especials per a col·legiats, en exercici i en atur, i estudiants adherits.
  6. En el cas que no s’arribi a un nombre mínim d’inscripcions i segons el bon criteri de l’Escola, el curs podrà ser suspès.