02/03 Tercer informe del Canvi Climàtic a Catalunya

El Tercer informe sobre el canvi climàtic a Catalunya (TICCC) analitza l’estat del clima i la seva evolució recent i futura a Catalunya, tant des del punt de vista de les seves bases científiques com en relació als sistemes naturals i humans.

Es tracta d’un informe independent des del punt de vista científic, d’abast català (amb les necessàries referències al context global i europeu), i que té una voluntat de màxima cobertura temàtica i de servei als diversos actors del país.

És la tercera edició d’un informe que va néixer l’any 2005 per regionalitzar les anàlisis i projeccions fetes, a escala mundial i europea, per institucions com el Grup Intergovernamental d’Experts sobre Canvi Climàtic (IPCC) de Nacions Unides o l’Agència Europea del Medi Ambient.

Aquesta presentació ha estat organitzada per la Comissió de Medi Ambient del Col∙legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, el Col∙legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, l’Il∙lustre Col∙legi Oficial de Geòlegs, el Col∙legi Oficial de Químics de Catalunya, i el Col∙legi d’Ambientòlegs de Catalunya, amb la col∙laboració del Consell Assessor del Desenvolupament Sostenible (CADS), el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Institut d’Estudis Catalans.

Programa detallat
Organitza
Comissió de Medi Ambient

Lloc
Seu dels EIC. Via Laietana, 39. Barcelona.
Auditori Pompeu Fabra (5a planta)

Horari
A partir de les 16.30 h

[button link=”http://www.eic.cat/user/login?destination=/jornades/1096297/inscripcio”]Inscripció General[/button]

[button link=”http://www.eic.cat/jornades/1096297/inscripcio-nocol”]Inscripcions col·legiats / associats[/button]

També pots inscriure’t per telèfon al 933 192 304 (de dl. a dj. de 8.30 a 18.00h i dv. de 8.30 a 14.30h) o bé enviant un correu a: reserves@serveis.eic.cat

No et perdis la resta d’actes dels EIC i consulta l’Agenda de març de 2017