Actes de les Sisenes Jornades sobre l’Ensenyament de la Química a Catalunya (6es JEQC)

La Secció Tècnica d’Ensenyament del Col·legi Oficial de Químics de Catalunya amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona segueix amb l’aventura de presentar la innovació que els professionals de l’ensenyament de la química porten a terme.

Aquest any hem celebrat aquestes sisenes Jornades en el marc incomparable d’Expoquimia, a la Fira de Barcelona. Expoquimia és la reunió internacional més important sobre química que es fa cada tres anys a casa nostra.

Els objectius principals d’aquestes Sisenes Jornades, amb el lema “L’ensenyament de la Química en un món global”, són analitzar la renovació, la innovació i la divulgació de la Química i el seu ensenyament a tots els nivells educatius, des de Primària fins a la Universitat passant per l’ESO, el Batxillerat i els cicles Formatius. Donar a coneixer les Jornades d’ensenyament de la Química a tots els assistents a Expoquimia i, també, mostrar la gran diversitat d’empreses químiques, els seus productes i les possibilitats de feina que es poden trobar entre elles, tot això dirigit a l’alumnat i participants que s’han desplaçat per Expoquimia.

Enguany hi ha participat professorat de tots els nivells educatius. La significativa participació dels estudiants, universitaris i de secundària, és el termòmetre que ens indica si anem pel bon camí de la divulgació de la Química. El nombre de presentacions, conferències i pòsters d’un alt valor didàctic i educatiu, ha superat el dels anys anteriors.

Aquesta organització espera i desitja que, un cop acabades aquestes 6esJEQC, tothom que hi ha participat marxi amb una dosi alta d’autoestima pel que haurà aprés i pel treball fet que està exposat en aquesta publicació.

[button icon=”info” size=”large” link=”http://www.quimics.cat/wp-content/uploads/2018/02/actes-6es-JEQC.pdf”]Descarregar Actes[/button]