Cursa Atlètica Intercol·legial

cursa intercol·legial

cursa intercol·legia, dissabte 12 de maigAquest 12 de maig, amb l’objectiu renovat d’unir els diferents col•legis i associacions professionals de Catalunya a través de l’esport, es convoca la III Cursa Intercol•legial.

En aquesta nova edició es pretén consolidar l’esdeveniment esportiu i convertir-lo en una activitat esportiva de referència de Barcelona.

En la seva primeva edició van participar més de 200 corredors, l’any passat n’hi van participar prop de 400, i enguany, us animem a tots els col•legiats, familiars i amics a participar-hi per tal de superar aquesta xifra.

 

Informació bàsica sobre la cursa

Dia: Dissabte 12 de maig de 2012 

Horari i localización: 9:00h. Pg. Mar Bella Barcelona

Distancia: La distancia de la carrera es de 10Km (open i sènior) i 4Km (infantil). El recorregut consta de dos voltes a un circuit de 5Km i una volta en el cas de la cursa infantil.

Avituallamiento: Hi haurà avituallament al Km. 5 i fruita i refrescs al finalitzar la prova.

Preu:

Adults:El preu de la inscripció és de 12 €/persona.

Nens: El preu de la inscripció es de 5 €/nen

Els participants rebran una camiseta tècnica i una bossa amb obsequis dels col•laboradors que s’entregarà al final de la cursa un cop s’hagi retornat el xip blanc a l’organització.

Categories masculina i femenina:

Infantil: 10-14 anys

Adults: 15-45 anys

Sènior: +45 anys

Premis per als guanyadors i participants:

Els guanyadors en les diferents categories -els tres primers classificats en les tres categories infantil, open i sènior tant en categoria femenina com masculina- rebran un trofeu cedit per l’Ajuntament de Barcelona i un rellotge esportiu cedit per Unión Suiza. Després de l’entrega de premis tots els participants entraran en un sorteig d’importants obsequis com caps de setmana a Londres, a Madrid, a Palma de Mallorca, estades a Balnearis, sopars en restaurants, etc,…

Entrega de dorsals i tips: L’entrega de dorsals es farà a les carpes ubicades a la zona de la sortida.

L’horari de recollida de xips serà :de les 8:00h. fins les 9:15h.

Serveis: Els participants tindran servei de WC i guarda-roba a la zona de sortida i arribada. Els serveis sanitaris seran garantits per el RACC.

Inscripciones: Del  10 d’abril al  al  4 de  maig. Cal enviar la butlleta d’inscripció a quimics@quimics.cat

Cada col·legiat podrà inscriure a 2 acompanyants

Per a més informació, podeu consultar el web www.cursaintercol.cat

[button icon=”download” size=”xlarge” link=”http://www.quimics.cat/wp-content/uploads/2012/04/formulari_cursa.doc”]Formulari d’inscripció[/button]