Jornada Tècnica Expoquimia: Les substàncies prioritàries, els nous riscos a la qualitat de les aigües dels nostres rius. Causes i solucions. Organitza Adecagua.

LA SECCIÓ TÈCNICA DE MEDI AMBIENT DEL COL·LEGI DE QUÍMICS DE CATALUNYA us convida a la JORNADA TÈCNICA a Expoquimia “LES SUBSTÀNCIES PRIORITÀRIES, ELS NOUS RISCOS A LA QUALITAT DE LES AIGÜES DELS NOSTRES RIUS. CAUSES I SOLUCIONS” ( http://www.expoquimia.com/es/side_events) organitzada per ADECAGUA.

Discutir aquests assumptes a Expoquimia pot aportar als responsables i tècnics de les empreses químiques una visió realista d’aquest nou problema, permetent posicionar-se per a la seva solució, ja sigui instal·lant sistemas de depuració adequats, canvis en el sistema productiu o substitución de productes. Al mateix temps servir per tenir una idea precisa de la incidència de les indústries en aquesta contaminació i la part de culpa que orrespon a altres agents socials, les solucions que s’entreveuen, els canvis normatius que es preveuen, les accions de les administracions, candis en el consum i altres aspectes rellevants per defensar-nos d’aquests productes.

LLOC DE CELEBRACIÓ: 3 octubre 2014, de 9.00 a 14.30 h. Fira de Barcelona (Recinte Gran Via).

PROGRAMA I INSCRIPCIÓ: https://docs.google.com/file/d/0B3nSyFf3M9vabzhSUk1iTFpqQ2M/edit?pli=1

Preus d’inscripció reduïts per a membres del Col·legi de Químics de Catalunya.