Segones jornades sobre l’ensenyament de la química a Catalunya

Benvolguts i benvolgudes,

Us faig a mans la tercera circular informativa de les 2es Jornades de l’Ensenyament de la Química a Catalunya (2es JEQC) organitzades per la Secció Tècnica d’Ensenyament del Col·legi Oficial de Químics de Catalunya (CQC) que portaran com a lema “Ensenyament de la Química, de la Innovació a la Indústria” que tindran lloc aquest 2013.

Aquesta activitat es desenvoluparà els dies 27, 29 i 30 de novembre, els dos primers dies per la tarda i el dia 30 pel matí. El dimecres 27 a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona (c/ Martí i Franquès) mentre que el divendres 29 i el dissabte 30 es desenvoluparà a les instalacions del Col·legi Oficial de Químics de Catalunya (Avgda. Portal de l’Àngel, 24).

Les sessions s’articularan al voltant de les presentacions orals i en format de pòster amb una taula rodona final. Aquesta estructura convida a l’intercanvi d’idees i ens obrirà un futur de qualitat en l’ensenyament de la Química.

S’ha demanat que l’assistència del professorat a aquesta activitat tingui el reconeixement, per part del Departament d’Ensenyament, d’activitat de formació del professorat de 20 h. En acabar les jornades s’editarà un llibre de resums (proceedings) amb ISBN.

Salutacions cordials.

[button icon=”download” size=”xlarge” link=”http://www.quimics.cat/wp-content/uploads/2013/11/3aCircular2esJEQC.pdf”]Descarregar tota la informació. Horaris, Calendaris, Patrocinadors, Inscripció…[/button]

 

Barcelona octubre del 2013

Josep M. Fernández Novell

President de la Secció Tècnica d’Ensenyament

Col·legi Oficial de Químics de Catalunya