Una mirada cap el futur – Jornades sobre l’Ensenyament de la Química a Catalunya

S’han acabat les Segones Jornades sobre l’Ensenyament de la Química a Catalunya amb el lema “Una mirada cap el futur” i ja comencem a preparar les terceres.

La Secció Tècnica d’Ensenyament del Col·legi Oficial de Químics de Catalunya espera que hagin estat profitoses per als participants i que aviat tornem a interactuar. Les sinèrgies són molt importants en l’ensenyament de la química i cal aprofitar-les.

Aquí teniu una guia per redactar els articles que es publicaran en el llibre d’actes i el seu Termini. També teniu un recull de fotografies que postren la vitalitat d’aquestes Jornades.

Gràcies a tots i totes pel vostre suport i per la vostra participació.

[button icon=”download” size=”xlarge” link=”http://www.quimics.cat/normes-de-publicacio-del-llibre-dactes-de-les-2es-jornades-sobre-lensenyament-de-la-quimica-a-catalunya/”]Guia per a redactar els articles a publicar en el libre d’actes i Termini[/button]

[button icon=”download” size=”xlarge” link=”http://www.quimics.cat/wp-content/uploads/2013/12/FOTOS2JEQCCQC.pdf”]Recull de fotografies[/button]

(en cas de volee algun original només cal que us adreçeu a jmfernandeznovell@ub.edu

 

Josep M. Fernández Novell

President del Comitè Organitzador de les 2esJEQC

Col·legi Oficial de Químics de Catalunya

Una mirada hacia el futuro – Jornadas sobre la Enseñanza de la Química en Cataluña

Se acabaron las Segundas Jornadas sobre la Enseñanza de la Química en Cataluña con el lema “Una mirada hacia el futuro” y ya empezamos a preparar las terceras .

La Sección Técnica de Enseñanza del Colegio Oficial de Químicos de Cataluña espera que hayan sido provechosas para los participantes y que pronto volvamos a interactuar . Las sinergias son muy importantes en la enseñanza de la química y hay que aprovecharlas .

Aquí tiene una guía para redactar los artículos que se publicarán en el libro de actas y su Plazo . También tiene una colección de fotografías que muestran la vitalidad de estas Jornadas .

Gracias a todos y todas por vuestro apoyo y por vuestra participación .

[ JButton icon = ” download ” size = ” xlarge ” para redactar los artículos a publicar en el libro de actas y Plazo [ / JButton ]

[ JButton icon = ” download ” size = ” xlarge ” link = ” http://www.quimics.cat/wp-content/uploads/2013/12/FOTOS2JEQCCQC.pdf ” ] Recopilación de fotografías [ / JButton ]

( en caso de Volée algún original sólo hay que dirigirse a jmfernandeznovell@ub.edu

 

Josep M. Fernández Novell

Presidente del Comité Organizador de las 2esJEQC

Colegio Oficial de Químicos de Cataluña