XXVI OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA

Benvolgut amic,

El Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i l’Associació de Químics de Catalunya, en col·laboració amb les Universitats catalanes que tenen adscrits centres que imparteixen LOGSE, i que són: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Rovira i Virgili, convoquen, com altres anys, la XXVI OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA.

Els objectius d’aquesta olimpíada són: Promoure i estimular l’interès dels alumnes per la Química, establir una millor relació entre l’ensenyament de la Química a nivell no universitari i universitari, i motivar el professorat en el desenvolupament d’una metodologia més propera a la vida real.

Per seleccionar els guanyadors es farà una prova escrita el dia 6 de Març de 2013 a les 16:00 hores, que serà la mateixa i simultània a totes les Universitats catalanes. Es classificaran com a guanyadors els vint-i-un millors alumnes de Catalunya que rebran el corresponent diploma del ICOQC i accediran (7, 14 o 21) en les condicions que es fixen per la ANQUE, la RSEQ y el MECD a la Fase Nacional de 2013.

Per a formalitzar la inscripció a la Olimpíada de Química de Catalunya cal omplir el formulari que trobareu a la pàgina web www.angel.qui.ub.es/olimpiada abans del dia 28 de Febrer de 2013.

[button a_css=”border:4px solid #0097d1;” color=”white” size=”large” link=” http://www.quimics.cat/wp-content/uploads/2013/02/examens-anteriors-a-2013.zip”]Descarregar enunciats[/button]

[button a_css=”border:4px solid #0097d1;” color=”white” size=”large” link=” http://www.quimics.cat/blog/lloc-de-realitzacio-de-les-proves-de-la-xxvi-olimpiada-quimica-de-catalunya/”]Lloc de realització de les proves[/button]

Per a qualsevol aclariment sobre el funcionament d’aquesta Olimpíada podeu contactar amb la Dra. Carme González (Fac. Química Universitat de Barcelona, telf: 93 4029013), amb la Srta. Mireia Marcé i la Srta. Núria Basset (telf: 93 4039789, e-mail: olimpiacat@gmail.com).

 twitter quimicsseguiu-nos!                 facebook quimicsFeu-nos un m’agrada!

Cordialment,

José Costa López

Degà ICOQC / President AQC