XXVIII OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA, 2015

El Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i l’Associació de Químics de Catalunya, en col·laboració amb les Universitats catalanes que tenen adscrits centres que imparteixen LOGSE, i que són: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Rovira i Virgili, convoquen, com altres anys, la XXVIII OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA.

Els objectius d’aquesta olimpíada són: Promoure i estimular l’interès dels alumnes per la Química, establir una millor relació entre l’ensenyament de la Química a nivell no universitari i universitari, i motivar el professorat en el desenvolupament d’una metodologia més propera a la vida real. Per seleccionar els guanyadors es farà una prova escrita el dia 3 de Març de 2015 a les 16:00 hores, que serà la mateixa i simultània a totes les Universitats catalanes. Es classificaran com a guanyadors els vint-i-un millors alumnes de Catalunya que rebran el corresponent diploma del ICOQC .

Per a formalitzar la inscripció a la Olimpíada de Química de Catalunya cal omplir el formulari que trobareu a la pàgina webwww.angel.qui.ub.es/olimpiada abans del 1 de Març de 2015. El temari que els alumnes han de preparar inclou els dos cursos de Batxillerat, el primer complet i el segon fins a l’apartat 4 inclòs. A més, l’examen inclourà qüestions teòriques sobre pràctiques de laboratori. Tota aquesta informació la podeu trobar a la pàgina web:

http://www.gencat.cat/economia/ur/doc_un/pau_quim1.pdf    Per a qualsevol aclariment sobre el funcionament d’aquesta Olimpíada podeu contactar amb la Dra. Carme González (Fac. Química Universitat de Barcelona, telf: 93 4029013), amb la Srta. Mireia Marcé i la Srta. Antonella De Luca (telf: 93 4039789, e-mail: olimpiacat@gmail.com).

Cordialment,

José Costa López

Degà ICOQC / President AQC